Företagsresor


Tarquinia
Tarquinia är ett perfekt resmål för dig som vill uppleva det bästa med Italien. Tarquinia ligger 9 mil nordväst om Rom, vid Medelelhavet. Den gamla vackra stadsdelen bjuder på en unik atmosfär med butiker, barer, caféer och restauranger. Nationalmuséet ligger i Tarquinia.Här levde etruskerna runt 600-talet f.Kr och idag är Tarquinia en lugn, pittoresk liten medeltidsstad med 15 000 invånare och med ett behagligt klimat. Från piazzan ser man havet och ner till stranden tar det bara 10 minuter. Sedan våren 2006 har jag i egen regi arrangerat företags-och privatresor till Tarquinia och Italien. Med mina förslag på aktiviteter och era önskemål ordnar vi en resa utöver det vanliga!

Boende
Vi bor i Tarquinias ”gamla sta´n” i små familjeägda pensionat med hemma-hos-känsla. Vill man bo på hotell finns San Marco, ett ordinärt bra hotell med tre stjärnor.

Flyg
Tur och retur Arlanda-Rom, 3 timmar.

Företagsresa, förslag på aktiviteter:

Matlagningskurs: På en vingård i Tarquinia lagar vi rätter med inspiration från Neapel, Sicilien och Tarquinia.

Bad och vandringsö i Toscana: Vi besöker en mycket vacker ö med möjlighet till bad i kristallklart vatten eller vandrar vi på natursköna leder.

Rom: Guidad tur i magiska Rom. Och fotboll? Lazio och Roma spelar.

Toscana: Om intresse finns besöker vi en stor, klassiskt vacker vingård, belägen i Toscana, ca 45 minuter från Tarquinia. Här produceras bl.a. vin, grappa, olivolja, balsamvinäger, marmelader, ostar.

Konferenser: Jag ordnar lokaler utifrån era önskemål.

Golf: Prova på golf i Tarquinia, Rom och Toscana.

Jag älskar denna lilla stad och är oerhört mån om mitt fina koncept, som bygger på kvalité, småskalighet, upplevelser och personligt engagemang.

Företagsresor, information och kontakt:

Telefon: Jonas Osterman: 070-730 18 77
E-post: info@ostermangolf.se
Adress: Jonas Osterman, Lustigknoppsv. 6 b, 791 37 FALUN.

Välkommen till Italien!

Jonas Osterman